Οι Εκπαιδευτές μας

Το Αιέν Αριστεύειν είναι δίπλα στον μαθητή από τα πρώτα βήματά του στο σχολείο.

Οι αξιολογημένοι καθηγητές του φροντιστηρίου γνωρίζουν ΑΡΙΣΤΑ το αντικείμενο τους και εξειδικεύονται ανά τάξεις γεγονός που εξασφαλίζει την επίτευξη των στόχων των μαθητών.

Το εκπαιδευτικό προσωπικό μας διακρίνεται για την μεθοδικότητά του, την οργανωτικότητα και τον προγραμματισμό της ύλης, των σημειώσεων. ΑΞΙΕΣ που διακρίνουν το εκπαιδευτικό τους έργο.

Στεκόμενοι  δίπλα στο μαθητή επιτυγχάνουν την αποβολή του άγχους και την καλλιέργεια της αγάπης για μάθηση με στόχο την επιτυχία στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Είναι άριστα εξοικειωμένοι με τις νέες τεχνολογίες γεγονός που εξασφαλίζει την καλύτερη απόδοση του μαθήματος.

 

Μαρία Χριστοδούλου-Σούφρα

Διευθύντρια Σπουδών και Υπεύθυνη Οργάνωσης Τμημάτων 

Σμίλεψε πάλι δάσκαλε, ψυχές!

Χτίζε σοφέ της κοινωνίας το παλάτι!

Κ.Παλαμάς

Η διδασκαλία είναι ΕΜΠΝΕΥΣΗ  είναι ΖΩΗ!

Η κα Σούφρα είναι απόφοιτη της Φιλοσοφικής σχολής του ΑΠΘ. Μετά την αποφοίτησή της υπηρέτησε ως καθηγήτρια φιλόλογος στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Διετέλεσε εισηγήτρια – συντονίστρια εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Υπήρξε βαθμολογήτρια Πανελληνίων εξετάσεων στο μάθημα “Έκφραση – Έκθεση” και στην “Αρχαία Ελληνική Γλώσσα”.

Η επιστημονική της κατάρτιση συνεχίστηκε με την παρακολούθηση -προγραμμάτων επιμόρφωσης στο μάθημα έκφραση – έκθεση,   αρχαία ελληνική γλώσσα και ιστορία.

Παρακολούθησε τα ακόλουθα σεμινάρια:

  • Σεμινάριο ΠΕΚ
  • Σεμινάριο – διδακτικές προτάσεις
  • Βιωματικό σεμινάριο για την αντιμετώπιση παραβατικής συμπεριφορά
  • Σεμινάριο για την απεξάρτηση εφήβων από εξαρτησιογόνες ουσίες
  • Σεμινάριο διαδραστικής τεχνολογίας,
  • Σεμινάριο ειδικής αγωγής.
  • Πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης ” Ηλεκτρονική τυπογραφία”
  • Σεμινάριο τεχνικές επικοινωνίας και γλώσσα του σώματος.
  • Παρακολούθηση διαφόρων επιστημονικών ημερίδων

 

 

Χριστοδούλου Βαλάντω

Φιλόλογος , Msc

Το επάγγελμα του φιλολόγου δεν επιλέχθηκε τυχαία. Αυτό που αρέσει στην κυρία Χριστοδούλου στο συγκεκριμένο επάγγελμα είναι η δυνατότητα να είμαι συνοδοιπόρος με νέους ανθρώπους ως προς την επίτευξη των στόχων τους.

Είναι απόφοιτη του τμήματος Φιλολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με ειδίκευση στο κλασικό τμήμα σπουδών. Έχει ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό της στη “διδασκαλία της ελληνικής ως Γ2”. Παρακολούθηση σεμιναρίου ειδικής αγωγής .

Όσον αφορά την επαγγελματική της πορεία διδάσκει στην ιδιωτική εκπαίδευση τα φιλολογικά μαθήματα αλλά και την ελληνική γλώσσα σε αλλόγλωσσους μαθητές. Υπήρξε σύνοδος ως παράλληλη στήριξη σε μαθητή γυμνασίου. Παράλληλα, δίδασκε σε διαδικτυακό φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης.

Κατά τα φοιτητικά της χρόνια δίδασκε στο κοινωνικό φροντιστήριο του Δήμου Κομοτηνής και στα παιδικά χωριά sos.

 

 

Χρήστος Μπένος

Διδάσκει Οικονομικά 

Ο Χρήστος Μπένος έχει εισαχθεί και αποφοιτήσει πρώτος στο έτος του στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Έχει μεταπτυχιακό στα Μαθηματικά της Αγοράς και της Παραγωγής (ΟΠΑ & ΕΚΠΑ).

Είναι υποψήφιος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, όπου συνεισφέρει στη διδασκαλία των Μαθηματικών και της Οικονομικής Δυναμικής.

Έχει υπάρξει προπονητής της μαθητικής Εθνικής Ομάδας Οικονομικών που συμμετέχει στη Διεθνή Ολυμπιάδα Οικονομικών (IEO). Αποτελεί τον πρώτο Έλληνα, εκλεγμένο στο εκτελεστικό της συμβούλιο.

Στο πλαίσιο αυτό έχει τη γενική διεύθυνση της διοργάνωσης του ετήσιου ανοιχτού διεθνούς διαγωνισμού WinterChallenge.

 

 

Μαριλένα Τσούτσα

Χημικός, MSc

Η Μαριλένα Τσούτσα είναι απόφοιτος του τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από το ίδιο τμήμα, με κατεύθυνση «Φυσικοχημεία – Προηγμένα Υλικά».

Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών της σπουδών πραγματοποίησε πτυχιακή διατριβή στο εργαστήριο Βιοανόργανης Χημείας του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης, με θέμα «Σύνθεση υβριδίου πορφυρίνης για χρήση σε ηλιακές κυψελίδες περοβσκίτη». Αργότερα, στο πλαίσιο της μεταπτυχιακής της διατριβής, εκπόνησε την διπλωματική της εργασία στο εργαστήριο «Tissue Engineering – Regenerative Medicine and Immuno-engineering (TERMIM Lab)», του Ινστιτούτου Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ). Ειδικότερα, λόγω της Μεταπτυχιακής της Διατριβής με θέμα «Η επίδραση των φυσικοχημικών ιδιοτήτων των ικριωμάτων πολυκαπρολακτόνης (PCL) στην προσκόλληση, τον πολλαπλασιασμό και τη διαφοροποίηση Μεσεγχυματικών Βλαστικών Κυττάρων Ποντικού (MSCs)», απέκτησε εξειδίκευση στους τομείς της Βιοχημείας, της Κυτταρικής Βιολογίας, της Αναγεννητικής Ιατρικής, της Φυσικοχημείας και των Βιοϋλικών.

Μετά το πέρας των μεταπτυχιακών της σπουδών εργάστηκε σε μεγάλη εξαγωγική εταιρεία τυποποίησης τροφίμων, ως Υπεύθυνη του τμήματος Ποιοτικού Ελέγχου και Διασφάλισης Ποιότητας.

Σήμερα, εργάζεται στον τομέα της εκπαίδευσης διδάσκοντας Χημεία σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.

 

 

Ιωάννης Μπέης 

Μαθηματικός & Πληροφορικάριος

Ο κος Μπέης αποφοίτησα από το Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πατρών  ολοκληρώνοντας με επιτυχία την Κατεύθυνση “Πληροφορική και Υπολογιστικά Μαθηματικά”.

Έκανε μεταπτυχιακό Πρόγραμμα MBA – Business Analytics στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο σε συνεργασία με το University of East London.

Είναι εκπαιδευτής Ενηλίκων.

Ο κος Μπέης διδάσκει τα τελευταία 22 χρόνια στην ιδιωτική εκπαίδευση

 

 

Ράπτης Ιωάννης

Φυσικός

Ο κος Ράπτης διαθέτει 6 χρόνια εργασιακής εμπειρίας σαν καθηγητής Φυσικής σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης. Είναι πτυχιούχος Φυσικός από το τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος πάνω στην Εκπαίδευση Εκπαιδευτικών σε Καινοτόμες Προσεγγίσεις στη Διδασκαλία και τη Μάθηση απο το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.

 

 

Νικολέτα Πατσιούρα

Φιλόλογος

Η κα Πατσιούρα είναι απόφοιτη του τμήματος Φιλολογίας  του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδίκευση στη Γλωσσολογία.

Έχει άριστη γνώση αγγλικής γλώσσας επιπέδου Γ2.

Επιμόρφωση σε σεμινάριο Διαπολιτισμικής εκπαίδευσης και Ειδικής αγωγής

Έχει πιστοποίηση υπολογιστών.

 

Η 30χρονη εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης δημιουργεί κλίμα εμπιστοσύνης και επιτυχίας.